Har haft en bra dag på husdjursmässan i Karlstad! Några hundsportare har haft uppvisning idag och ska ha de imorrn också! Jag och Nikita är med i ett freestyle/lydnad-program. Nikita är som lite duktig hon! Det är inte särskilt svåra saker hon ska göra, men de är andra hundar, massa folk och lite annat där. Lagom stolt är jag som har en hund som uppför sig så bra, bryr sig inte och mycket annat!

De va två uppvisningar idag, så hon blev nog lite trött den andra då hon drog ett litet lycko-varv.. men hon är gullig ändå!

Det är agility-race med i uppvisningen, och igår när vi gick igenom prgrammet testade jag banan och bestämde mig för att testa idag. Hon är grym! Vi körde två varv var på båda uppvisningarna. Första varvet va det några hinder som försvann, typ hälften.. Men sen missade hon bara sista hopphindret en gång. Duktig hon!

Den mesta träning går åt till uppvisningarna och vår dag, som våra päron ska titta på. Alltså måste de va perfekt! 😉

Efter husdjursmässan va jag sjukt trött, så jag tog en powernap! Nikita däremot va pigg och glad, som alltid.. Så nu på kvällen blev det träna slalom mellan benen. Jag körde handtarget och bara att hon gick mellan benen åt båda hållen. Sen testade jag gå och nu går hon slalom.. Inte perfekt, men de duger efter 4 minuter lång träning på de 😉 mer träning så blir de askalas!

Jag älskar min hund, även fast hon är ful! (hon är de enligt schäfer-montern på mässan..)

Och eftersom min kamera är trasig blir de bara tråkiga inlägg utan bilder…