Har ju inte skrivit på vääldigt länge!

Har hunnit haft påsklov, då vi tävlade lydnadsettan i östersund. Första tävlingen med Nikita och det gick väääldigt bra! 180,5 poäng, förstapris och klassvinst! Kändes ganska bra faktiskt!

Efter de va de ett appellspår i Hammarö, jäääättenöjd med spåret! Men resten va inte mycket att hänga i julgran.. 197 poäng fick vi ihop iaf..

Helgen efter de va de dubbel-tävling! Lydnadsettan på lördagen, gick inte särskilt bra.. Hon var inte på samma planet tror jag.. men 148 poäng fick vi. Mer säger jag inte om de..
På söndagen var det appellspår i Hällefors! Fick 8 8 på spåret, struligt var det hela första sträckan, men alla pinnar så jag är ganska nöjd ändå. Nollade budföringen då fjanten drog till domarna och pussade lite på dom och sen hittade hon en pinne att springa runt med. Lydnaden gick ganska bra så det blev 255 poäng och uppflytt!

Så nu taggar vi lägre! Därav den pissiga lydnaden idag på skolmästerskapet… Kröp på platsen som hon aldrig gjort, och på läggandet kom hon krypande mot mig också. Lilla fjant! Tur för henne att hon är söt! Hon har varit på dum-listan hela dagen och jag gav bort henne till en viltare, men hon kom tillbaka ganska fort efter lite hoppande och bitande i armen..

Har fått igång kameran också!