Jaha, då va de 2012 då…
Sitter i friggeboden med Nikita som sover trots tredje världskriget som är utanför dörren, nice!

2011 började inte såå bra faktiskt. Tog över Nikita som va som hon va för ett år sedan, en plåga i röven. Efter 1 år är hon hyffsat normal och kan faktiskt va i möblerade rum fast det kommer människor, trodde jag inte..
Hon va lite…livlig på promenaderna tack bristen på träning. De va is i hela forshaga om jag inte minns helt fel, alltså ingenstans att träna.. Många gånger drog hon omkull mig och nångång i mitten av februari blev det en hjärnskakning! Ingen skola alltså, perfekt då kunde jag åka till sthlm så simon slapp hämta mig i forshaga och ta omvägen på 30 mil ungefär! Skulle hem på lov och praktik, hade min praktik och åkte ner tisdagen på min lovvecka för att ta igen skolan som jag missat tack vare hjärnskakningen. Slutade dock med att jag inte pluggade mycket alls, va mest med Oskar faktiskt smiley Men lite träning med Nikita blev de, såntdär bra som att gå in i torkskåp, spela död och sånt skoj! Även här nångång som jag började att shejpa in krypet tror jag…
Menmen, skolan började och allt folk kom tillbaka! Bodde mest hos Oskar, mycket bättre för både mig och hunden, i april nångång så fick jag flytta ihop med kvinnan i mitt liv, emelie! Vi bor nu på ghettot i en fin tvåa med bästa utsikten någonsin! (jajemen, rakt in i Oskars lägenhet, höhö) Inte alltid så bra eftersom dom ser lika bra in till oss som vi ser in till dom…

Det blev påsklov och då tävlade vi lydnadsettan här i Östersund, 180,5 och förstapris. Sjukt nöjd med tanke på hur taggad hon va och hur svår hon kan va att dämpa ibland. De va nog efter de som jag träffade en underbar domare som gav mig typ 9 på platsen för att Nikita gäspade, 8 på spåret för att hon inte va värd mer, max 7 på lydnaden för jag hade fel ras och fel hobby. Och ja, jag frågade honom varför de skiljde så mkt på poängen! smiley

Tillbaka till Forshaga och skolan, körde en lydnadsetta till i Sunne! Nog sista tävlingen jag åker med sofie som tvingade upp mig 5 för att åka 6, tog typ 45 minuter att åka och de va upprop klockan 9. Menmen, vi va ju i Sunne, där har godisaffärer öppet 6 på morgonen! Jaja, back to tävlingen, gick inte så bra. Världens bästa Janne (min lärare) va tävlingsledare så de va som kört redan när han öppnade käften tror jag smiley Dagen efter tror jag de va, så körde jag appellen i Hällefors vilket resulterade i uppflytt!

Ännu mer skola sen va de studenten och sommarlov smiley va nog första lovet som jag på riktigt grät över, nästan 3 månader utan mitt liv typ.. Iaf utan Emelie och Oskar. Fick iaf åka ner till Oskar en sväng mitt i sommaren så jag överlevde! Har även överlevt den här terminen utan bästa treor som slutade!
I början av Sommaren va det kurs för Frida Wallén som gav mig nyckeln till Nikitas släppanden, helt otroligt! De är kul att träna och belöna igen, underbart! smiley
Under sommaren hann vi starta tvåan, 10 på allt utom friaföljet och inkallningen som vi ändå fick hyfsade poäng på, och rutan 0 vi så de blev 158 eller nåt sånt där patetiskt skrattretande..
Sen va det lägre, gick bra. Jag är nöjd med tanke på att jag knappt vet vad de är för moment i lägre x) Platsen däremot, kröp hon nästan 50 meter.. Då jag började fundera på om allt va bra..

Veckan senare va de lägre igen och det blev uppflytt till högre! Ännu en klass jag aldrig tävlat smiley
Skolan började och Nikita mådde inte så bra, tack vare tidigare vet. besök kom mamma ner med penicillin och grejer så Nikita fick de i två veckor, efter det har de varit vääldigt lite kryp där de inte ska vara de!

Lydnadstvåa till och den nämner vi inte. så bra gick de!

Har inte hänt så mycket mer sen dess, tränat framåtsändande och blivit gråhårig av de..
Om en vecka imorgon börjar skolan igen, börjar med individuella valet och sånt! Sista terminen i tvåan, sista terminen för Oskar, sista terminen i stallet för Nikita.. Ja, ni hör ju va hemskt med underbart, fast äcklig, bra men ändå sämst de här kommer bli!

Aja, Gott nytt år på er! Och godnatt, nu kryper jag ner i sängen med världens bästaste hund!